Отстъпка от 20% на куриерска фирма Еконт

Специално за клиентите на БгДомакиня – преференциални цени на доставка за подготвените от Вас куриерски пратки през Виртуален офис Еконт в размер на 20%.

За да се възползвате от отстъпката е нужно само едно нещо. Това е да сте регистриран потребител на БгДомакиня. Регистрация можете да направите от ТУК.

След регистрацията натиснете меню ДОСТАВКА и от Виртуалния офис меню Подготви пратка.

Следвай следните стъпки:

В раздел „Доставка” всеки регистриран потребител в БгДомакиня може да се възползва от следните опции:
- В „Изчисли пратка” можете да се информирате за стойността на конкретна куриерска доставка.
- В „Подготви пратка” да подготвите своята пратка като влезете с Вашето потребителско име и парола за БгДомакиня и въведете всички необходими данни за нея.
- В „Заяви куриер” можете да заявите куриер, който да посети адрес, посочен от Вас в удобно време.
- В „Офис локатор” да въведете Вашия адрес и локализирате най-близкия и удобен от Вас офис на Еконт.
- В „Проследи пратка” да проследите движението на пратка по номера на товарителницата
- В „Дай Разпореждане” да се разпоредите за пратка и промените условията на доставка (изисква регистрация в електронната система на Еконт)

КАК ДА ПОДГОТВЯ КУРИЕРСКАТА ПРАТКА:
1.Влизате в „Подготви пратка” във Виртуален офис Еконт с отметка -20%.
2.Отваря се прозорец за вход в системата на Еконт и имате възмоност да изберете:
- „Вход”, ако сте регистриран потребител в Еконт;
- „Влез анонимно”3. След направения от Вас избор се отварят три последователни стъпки за подготовка на Вашата куриерска пратка
Стъпка 1: Подател и получател
Необходимо е да попълните коректно данните за Подател и Получател, да изберете от къде/до къде ще пътува Вашата пратка – град, улица, номер, блок, вход и т.н. като задължително се възползвате от автоматично предложените Ви възможностти от падащото меню.
Важна част от подготовката е да изберете как да се осъществи Вашата доставка – от вратата Ви или от най-близкия офис на Еконт ЕкспресСтъпка 2: Услуги
Необходимо е да изберете типа на Вашата пратка от предоставените Ви възможностти, попълните данните за нейното тарифно тегло, брой изпращани палети, размери.В „Описание” запишете нейното съдържание, след което изберете допълнителните услуги, които желаете да съпровождат Вашата пратка (предоставените Ви възможностти за допълнителни услуги, допълнително оскъпяват цената на куриерската доставка).Стъпка 3 – Плащане
Необходимо е изберете платец на куриерската доставка – Вие в качеството си на Подател или Вашия клиент, като за плащане избирате от три от предоставените възможни – плащане в брой, електронно и бонус точки.
Можете да се възползвате и от други услуги, които са безплатни за Вас и Вашия клиент
- да получите информационен мейл за приключила доставка;
- Вашия получател да направи преглед/преглед и тест на пратката до 15 минути преди да заплати стойността на наложения платеж
и други.След като приключите с попълването на трета стъпка Вие имате възможност да направите:
- „Запис като шаблон” – Когато често изпращате пратки до един и същ адрес
- „Запис” – Записвате данните по подготвената пратка
- „Запис и печат” – Записвате и визуализирате генерираната товарителница във формат PDF, А4 и се състои от 3 частти: Оригинал, Копие за Подател и Копие за Получател
В случай, че решите подготвената от Вас пратка да пътува от най-близкия до Вашето местонахождение офис на Еконт, можете да не се ангажирате с разпечатване на товарителницата, а само да предоставите нейния номер на обслужващия Ви служител.
Ако Вашата пратка ще пътува от Вашия адрес задължително разпечатайте товарителницата, преди да я предоставите на куриера на Еконт.

За подготовка на ПОЩЕНСКИ ПРЕВОДИ Еконт Експрес Ви предоставя 6% отстъпка

КАК ДА ПОДГОТВЯ ПОЩЕНСКИ ПРЕВОД

Необходимо е да кликнете върху бутон „Подготви пощенски превод” и ще Ви се зареди формата за пощенски превод, състояща се от две основни стъпки:
Стъпка 1 – Подател и получател
Въвеждате коректно данни за Подател и Получател ръчно, избирате ги от „Шаблон” или „Адресна книга”. Кликате на бутона „Напред”.

Стъпка 2 – Услуги
Избирате начин на изплащане – в брой и въведете сумата, която желаете да изпратите. Кликате на бутона „Потвърди” от долния десен ъгъл на
страницата.Ще ви се зареди файл със стикера за подготвения запис, който можете да рапечатате и предадете в офиса.Ако не разполагате с принтер, можете да запишете номера на записа и да го предадете на служителите в офиса.

При онлайн заплащане
Визуализирате сумата, която изпращате и таксата за превода. Кликвайки върху бутона „Печат на стикер” принтирате етикета.
При Електронно плащане на Пощенски паричен превод – във втора стъпка „Услуги“ начинът на плащане – „електронно плащане“, е маркиран по подразбиране и Вие само трябва да потвърдите формата на превода.Ако сте подготвили паричен превод, но още не сте го платили електронно в меню „Подготвени пощенски записи” електронната система на Еконт Ви напомня посредством мигащ маркер.
Необходимо е да маркирате превода и от бутона с операции, изберете „Плати електронно“Ще Ви бъде изискано потвърждение за начина на плащане. При този тип плащане – се заплащат услугата и сумата на паричния превод едновременно.Следва потръвждение с бутон „Плати“, след което системата ще изиска да потвърдите избраното плащане за въвеждане в системата на ePay.bg.Следва Идентифициране в системата на ePay.bg
Задейства се плащане към системата на ePay.bg, която изисква въвеждане на Вашето потребителско име и парола за ePay.bg.Въвеждането им е защитено от системата на ePay.bg чрез шифроване на връзката – защита от „подслушване“Извършване на плащането
Потвърдете с бутон „Извършване на плащането“След като плащането се осъществи в ePay.bg може да се върнете във Вашия виртуален кабинет.Презаредете менюто в което работите, за да видите плащанията, извършени в ePay.bg и отразени в e-Econt.